PROBIO Rozinky BIO 200 g

50.00 
PROBIO Rozinky BIO 200 g Rozinky BIO jsou sušené plody vinné révy. Jsou bohaté na sacharidy (především na fruktózou a glukózu) a dodají tak bleskově potřebnou energii. Složení: rozinky*, slunečnicový olej* 0,5 % *z ekologického zemědělství Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 70 %. Rozinky BIO jsou sušené plody vinné révy. Jsou bohaté na sacharidy (především na fruktózou a glukózu) a dodají tak bleskově potřebnou energii.

Country Life Rozinky Thomson 500 g BIO

101.00 
Country Life Rozinky Thomson 500 g BIO  Rozinky jsou velmi oblíbené hlavně pro svou sladkou chuť. Někdy ale po delší době skladování může cukr uvnitř začít krystalizovat. V takovém případě stačí rozinky krátce ponořit do horké tekutiny, například do vody nebo mléka. Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Složení: Rozinky*, slunečnicový olej* (0,5 %). Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování: Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Sušené plody vinné révy v biokvalitě. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť. 

Lifefood Rozinky sultánky BIO RAW 1000 g

236.00 
Lifefood Rozinky sultánky BIO RAW 1000 g Sultánky se získávají sušením velkých žlutozelených bezsemenných hroznů. Využití mají rozmanité: od směsí s ořechy a dalším sušeným ovocem přes přidávání do různých dezertů či müsli po samostatnou konzumaci. Vysoký obsah vlákniny Nesířené. Bez přidaného cukru. Nepasterizované. Bez přidaných konzervantů RAW kvalita - pozvolna sušené za nízkých teplot Pohodlný způsob, jak i na cestách zajistit celoroční přísun ovoce té nejvyšší kvality Vegan & BIO kvalita Balení: 100% kompostovatelný obal (Dokonale plní svou ochrannou funkci a zároveň jsou maximálně ohleduplné vůči přírodě. Kakakový prášek je nyní v 100% rozložitelném obalu. Neobsahuje plastové uzávěry a je ekologický včetně etikety a potisku. Nezbyde po něm vůbec nic. Volbou produktu podporujete nejen své tělo, ale i přírodu. Děkujeme.) Země původu: Turecko / Uzbekistán Složení: rozinky Sultana* (99,5 %), slunečnicový olej*. * = produkt ekologického zemědělství Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu. Známá verze rozinek v raw bio kvalitě, nesířené, krásně měkké a čisté.

GRIZLY Rozinky sušené BIO 500 g

119.00 
GRIZLY Rozinky sušené BIO 1000 g Administrativní zařazení: Sušené plody jednodruhové Složení: Rozinky sušené BIO*, Bio slunečnicový olej Výrobek může obsahovat stopy BIO arašídů, BIO jiných skořápkových plodů a BIO seznamu *CZ-BIO-003 | Zemědělská produkce mimo EU Země původu: Uzbekistán Balení: Vakuované v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Ve 100 g rozinek se nachází kolem 70 g sacharidů. Cukry jsou tvořeny především fruktózou a glukózou. Hroznové víno, resp. rozinky mají vůči ostatním druhům ovoce větší zastoupení glukózy, pro to je glykemický index rozinek vyšší - dosahuje průměrné hodnoty GI 65. Znamená to tedy, že hladina krevního cukru po jejich konzumaci stoupá poměrně rychle. Rozinky obsahují rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která je příznivá pro zažívací soustavu a prevenci častých civilizačních onemocnění.  Rozinky se nejčastěji používají jako přídavek ke sladkým jídlům (obilné kaše, vločky, nákypy), při pečení (bábovky, mazance). Najdeme je v müsli, cereálních směsích, müsli tyčinkách. Jejich příjemné chuti se využívá při přípravě omáček, vzácně i úpravě ryb a masa. Výborné jsou rozinky ve sladkých nápojích a alkoholických likérech. Výhodné je před použitím rozinky namočit na 1-2 hodiny do vody. Nabobtnáním se naředí obsah cukrů a celkové energie. Rozinky jsou výborné alternativní přírodní sladidlo.  Proti nadměrnému vysychání rozinek je výhodné ukládat je do vzduchotěsných obalů a skladovat při nižších teplotách. Pokud jsou rozinky starší, cukry v nich obsažené krystalizují. Krystalizací se však nemění jejich nutriční hodnota. Krystalky se dají rozpustit ponořením rozinek do jakékoliv tekutiny (horká voda, mléko, alkohol, ovocná šťáva). Rozinky nebo také hrozinky jsou sušené plody vinné révy. Jsou bohaté na sacharidy (především na fruktózou a glukózu) a dodají tak bleskově potřebnou energii.

GRIZLY Rozinky sultánky 1000 g

89.00 
GRIZLY Rozinky sultánky 1000 g Administrativní zařazení: Sušené plody jednodruhové Složení: Rozinky 99,5%, slunečnicový olej Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných ořechů, lepku a sezamu Země původu: Afghánistán, Irán, Turecko Balení: Vakuované v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Ve 100 g rozinek se nachází kolem 70 g sacharidů. Cukry jsou tvořeny především fruktózou a glukózou. Hroznové víno, resp. rozinky mají vůči ostatním druhům ovoce větší zastoupení glukózy, pro to je glykemický index rozinek vyšší - dosahuje průměrné hodnoty GI 65. Znamená to tedy, že hladina krevního cukru po jejich konzumaci stoupá poměrně rychle. Rozinky obsahují rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která je příznivá pro zažívací soustavu a prevenci častých civilizačních onemocnění. Proti nadměrnému vysychání rozinek je výhodné ukládat je do vzduchotěsných obalů a skladovat při nižších teplotách. Pokud jsou rozinky starší, cukry v nich obsažené krystalizují. Krystalizací se však nemění jejich nutriční hodnota. Krystalky se dají rozpustit ponořením rozinek do jakékoliv tekutiny (horká voda, mléko, alkohol, ovocná šťáva). Sultánky mají v kuchyni mnohostranné využití - mohou být pochoutkou díky sladké chuti a uspokojit tak chuťové pohárky, když vás honí mlsná. Je dobrým pomocníkem při pečení a to jak na klasickou vánočku, štrůdl, bábovku nebo cukroví. Rozinky můžete přidat do vašeho domácího musli nebo si jimi dosladit kašičku a začít každé ráno zdravě. Sultánky se využívají k výrobě tradiční husté indické omáčky- čatní. Nebo si sladkými plody můžete dochutit váš oblíbený salát. RTU - rozinky jsou sušené plody vinné révy. Jsou bohaté na sacharidy (především na fruktózou a glukózu) a dodají tak bleskově potřebnou energii.

GRIZLY Rozinky Zlaté Jumbo 500 g

109.00 
GRIZLY Rozinky zlaté jumbo 500 g Administrativní zařazení: Sušené plody jednodruhové Složení: Rozinky 99,5 %, slunečnicový olej 0,5 %, oxid siřičitý (max. 2000ppm). Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných ořechů, lepku a sezamu Země původu: Chile Balení: Vakuované v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Ve 100 g rozinek se nachází kolem 70 g sacharidů. Cukry jsou tvořeny především fruktózou a glukózou. Hroznové víno, resp. rozinky mají vůči ostatním druhům ovoce větší zastoupení glukózy, pro to je glykemický index rozinek vyšší - dosahuje průměrné hodnoty GI 65. Znamená to tedy, že hladina krevního cukru po jejich konzumaci stoupá poměrně rychle. Rozinky obsahují rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která je příznivá pro zažívací soustavu a prevenci častých civilizačních onemocnění. Proti nadměrnému vysychání rozinek je výhodné ukládat je do vzduchotěsných obalů a skladovat při nižších teplotách. Pokud jsou rozinky starší, cukry v nich obsažené krystalizují. Krystalizací se však nemění jejich nutriční hodnota. Krystalky se dají rozpustit ponořením rozinek do jakékoliv tekutiny (horká voda, mléko, alkohol, ovocná šťáva). Rozinky mají v kuchyni mnohostranné využití - mohou být pochoutkou díky sladké chuti a uspokojit tak chuťové pohárky, když vás honí mlsná. Jsou ;dobrým pomocníkem při pečení a to jak na klasickou vánočku, štrůdl, bábovku nebo cukroví. Rozinky můžete přidat do vašeho domácího musli nebo si jimi dosladit kašičku a začít každé ráno zdravě. Sladkými plody si můžete dochutit váš oblíbený salát. Zlaté rozinky se vyrábí z velmi sladkých plodů vinné révy. Jsou bohaté na sacharidy (především na fruktózou a glukózu) a dodají tak bleskově potřebnou energii.  

GRIZLY Rozinky Zlaté Jumbo 1000 g

199.00 
GRIZLY Rozinky zlaté jumbo 1000 g Administrativní zařazení: Sušené ovoce jednodruhové Složení: Rozinky 99,5 %, slunečnicový olej 0,5 %, oxid siřičitý Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných ořechů, lepku a sezamu Země původu: Chile Balení: Vakuované v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Ve 100 g rozinek se nachází kolem 70 g sacharidů. Cukry jsou tvořeny především fruktózou a glukózou. Hroznové víno, resp. rozinky mají vůči ostatním druhům ovoce větší zastoupení glukózy, pro to je glykemický index rozinek vyšší - dosahuje průměrné hodnoty GI 65. Znamená to tedy, že hladina krevního cukru po jejich konzumaci stoupá poměrně rychle. Rozinky obsahují rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která je příznivá pro zažívací soustavu a prevenci častých civilizačních onemocnění. Proti nadměrnému vysychání rozinek je výhodné ukládat je do vzduchotěsných obalů a skladovat při nižších teplotách. Pokud jsou rozinky starší, cukry v nich obsažené krystalizují. Krystalizací se však nemění jejich nutriční hodnota. Krystalky se dají rozpustit ponořením rozinek do jakékoliv tekutiny (horká voda, mléko, alkohol, ovocná šťáva). Rozinky mají v kuchyni mnohostranné využití - mohou být pochoutkou díky sladké chuti a uspokojit tak chuťové pohárky, když vás honí mlsná. Jsou dobrým pomocníkem při pečení a to jak na klasickou vánočku, štrůdl, bábovku nebo cukroví. Rozinky můžete přidat do vašeho domácího musli nebo si jimi dosladit kašičku a začít každé ráno zdravě. Sladkými plody si můžete dochutit váš oblíbený salát. Zlaté rozinky se vyrábí z velmi sladkých plodů vinné révy. Jsou bohaté na sacharidy (především na fruktózou a glukózu) a dodají tak bleskově potřebnou energii.  

GRIZLY Rozinky sušené BIO 1000 g

179.00 
GRIZLY Rozinky sušené BIO 1000 g Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce Složení: Rozinky*, slunečnicový olej* *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Uzbekistán Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Ve 100 g rozinek se nachází kolem 70 g sacharidů. Cukry jsou tvořeny především fruktózou a glukózou. Hroznové víno, resp. rozinky mají vůči ostatním druhům ovoce větší zastoupení glukózy, pro to je glykemický index rozinek vyšší - dosahuje průměrné hodnoty GI 65. Znamená to tedy, že hladina krevního cukru po jejich konzumaci stoupá poměrně rychle. Rozinky obsahují rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která je příznivá pro zažívací soustavu a prevenci častých civilizačních onemocnění. Rozinky se nejčastěji používají jako přídavek ke sladkým jídlům (obilné kaše, vločky, nákypy), při pečení (bábovky, mazance). Najdeme je v müsli, cereálních směsích, müsli tyčinkách. Jejich příjemné chuti se využívá při přípravě omáček, vzácně i úpravě ryb a masa. Výborné jsou rozinky ve sladkých nápojích a alkoholických likérech. Výhodné je před použitím rozinky namočit na 1-2 hodiny do vody. Nabobtnáním se naředí obsah cukrů a celkové energie. Rozinky jsou výborné alternativní přírodní sladidlo. Proti nadměrnému vysychání rozinek je výhodné ukládat je do vzduchotěsných obalů a skladovat při nižších teplotách. Pokud jsou rozinky starší, cukry v nich obsažené krystalizují. Krystalizací se však nemění jejich nutriční hodnota. Krystalky se dají rozpustit ponořením rozinek do jakékoliv tekutiny (horká voda, mléko, alkohol, ovocná šťáva). Rozinky nebo také hrozinky jsou sušené plody vinné révy. Jsou bohaté na sacharidy (především na fruktózou a glukózu) a dodají tak bleskově potřebnou energii.

GRIZLY Rozinky Jumbo Natural 500 g

89.00 
GRIZLY Rozinky Jumbo Natural 500 g Administrativní zařazení: zpracované ovoce jednodruhové Složení: rozinky, slunečnicový olej Výrobek může obsahovat pecky, stopy arašídů, jiných ořechů, lepku, oxidu siřičitého a sezamu Země původu: Chile (JAR) Balení: Vakuováno v PP obalu (při přepravě může dojít k rozvakuování Ve 100 g rozinek se nachází kolem 70 g sacharidů. Cukry jsou tvořeny především fruktózou a glukózou. Hroznové víno, resp. rozinky mají vůči ostatním druhům ovoce větší zastoupení glukózy, pro to je glykemický index rozinek vyšší - dosahuje průměrné hodnoty GI 65. Znamená to tedy, že hladina krevního cukru po jejich konzumaci stoupá poměrně rychle. Rozinky obsahují rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která je příznivá pro zažívací soustavu a prevenci častých civilizačních onemocnění. Rozinky se nejčastěji používají jako přídavek ke sladkým jídlům (obilné kaše, vločky, nákypy), při pečení (bábovky, mazance). Najdeme je v müsli, cereálních směsích, müsli tyčinkách. Jejich příjemné chuti se využívá při přípravě omáček, vzácně i úpravě ryb a masa. Výborné jsou rozinky ve sladkých nápojích a alkoholických likérech. Výhodné je před použitím rozinky namočit na 1-2 hodiny do vody. Nabobtnáním se naředí obsah cukrů a celkové energie. Rozinky jsou výborné alternativní přírodní sladidlo. Proti nadměrnému vysychání rozinek je výhodné ukládat je do vzduchotěsných obalů a skladovat při nižších teplotách. Pokud jsou rozinky starší, cukry v nich obsažené krystalizují. Krystalizací se však nemění jejich nutriční hodnota. Krystalky se dají rozpustit ponořením rozinek do jakékoliv tekutiny (horká voda, mléko, alkohol, ovocná šťáva). Rozinky jumbo naturál, kvalita výběr AA jsou vhodné do kašiček, vloček nebo i jen tak na zobání. Rozinky mají vysoký obsah železa, draslíku a rostlinné vlákniny.

GRIZLY Rozinky Jumbo Natural 1000 g

139.00 
GRIZLY Rozinky Jumbo Natural 1000 g Administrativní zařazení: zpracované ovoce jednodruhové Složení: rozinky, slunečnicový olej Výrobek může obsahovat pecky, stopy arašídů, jiných ořechů, lepku, oxidu siřičitého a sezamu Země původu: Chile (JAR) Balení: Vakuováno v PP obalu (při přepravě může dojít k rozvakuování Ve 100 g rozinek se nachází kolem 70 g sacharidů. Cukry jsou tvořeny především fruktózou a glukózou. Hroznové víno, resp. rozinky mají vůči ostatním druhům ovoce větší zastoupení glukózy, pro to je glykemický index rozinek vyšší - dosahuje průměrné hodnoty GI 65. Znamená to tedy, že hladina krevního cukru po jejich konzumaci stoupá poměrně rychle. Rozinky obsahují rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která je příznivá pro zažívací soustavu a prevenci častých civilizačních onemocnění. Rozinky se nejčastěji používají jako přídavek ke sladkým jídlům (obilné kaše, vločky, nákypy), při pečení (bábovky, mazance). Najdeme je v müsli, cereálních směsích, müsli tyčinkách. Jejich příjemné chuti se využívá při přípravě omáček, vzácně i úpravě ryb a masa. Výborné jsou rozinky ve sladkých nápojích a alkoholických likérech. Výhodné je před použitím rozinky namočit na 1-2 hodiny do vody. Nabobtnáním se naředí obsah cukrů a celkové energie. Rozinky jsou výborné alternativní přírodní sladidlo. Proti nadměrnému vysychání rozinek je výhodné ukládat je do vzduchotěsných obalů a skladovat při nižších teplotách. Pokud jsou rozinky starší, cukry v nich obsažené krystalizují. Krystalizací se však nemění jejich nutriční hodnota. Krystalky se dají rozpustit ponořením rozinek do jakékoliv tekutiny (horká voda, mléko, alkohol, ovocná šťáva). Rozinky jumbo naturál, kvalita výběr AA jsou vhodné do kašiček, vloček nebo i jen tak na zobání. Rozinky mají vysoký obsah železa, draslíku a rostlinné vlákniny.