Zobrazuji všech 8 výsledků

GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku 460 g

99.00 
GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku, se sníženým obsahem cukru 460 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, kakao, erythritol. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky. Základem směsi na tmavý piškotový korpus je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v korpusu poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci a olejem) a následné pečení. Hotový korpus chutná domácky a poctivě a je připravený na zdobení ovocem, krémem nebo polevami. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu tmavého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny: 8 vajec 1 dcl oleje Rozklepněte 8 vajec do velké mísy a v kuchyňském robotu nebo šlehačem vyšlehejte spolu se sáčkem č. 1 do husté krémové pěny. Trvá to i 10 minut. Poté snižte otáčky a pomalu přilijte 1 dcl oleje. Přestaňte šlehat. Opatrně přisypejte po částech obsah sáčku č. 2 a metličkou lehce a jemně vymíchejte sjednocenou směs. Nakonec těsto vylijte do, pečícím papírem vyložené (pouze dno), dortové formy o průměru 22 cm. Pečte na 160 °C horkovzduch po dobu cca 50 minut. Špejlí vyzkoušejte, zda je střed dortu důkladně propečen, poté vytáhněte z trouby a nechte ve formě vychladnout. Korpus rozkrojte ideálně až druhý den. GRIZLY Tip: Dort můžete naplnit například pařížským mascarpone krémem. Stačí vyšlehat 1 mascarpone a 200 ml šlehačky spolu s 1 lžící cukru moučka a 3 lžícemi kakaa do pevného krému. Korpus rozřízněte na 2 nebo 3 části a naplňte krémem. Můžete přidat také ovoce (např. banán). Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Tmavý korpus jako základ čokoládového dortu si upečete jednoduše z naší bezlepkové směsi se sníženým obsahem cukru, připravené z kvalitních domácích surovin a podle receptury renomované cukrářky.

GRIZLY Sweets Směs na lívance a vafle bez lepku 2 x 185 g

99.00 
GRIZLY Sweets Směs na lívance a vafle bez lepku 2 x 185 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, prášek do pečiva, sůl. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody:  Balení obsahuje 2 stejné sáčky na 2 porce vaflí či lívanců. Základem směsi je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad, jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s obsahem erythritolu, který snižuje poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejcem, máslem a mlékem) a následné pečení vaflí nebo pečení lívanců. Hotový moučník chutná jako domácí. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept:  Na přípravu lívanců nebo vaflí ještě potřebujete tyto tekuté suroviny: 1 vejce 50 g másla 250 ml mléka olej na smažení Máslo rozpusťte, přidejte mléko a vejce a vsypte obsah jednoho sáčku. Důkladně rozmíchejte. Vaflovač či pánev před použitím lehce potřete olejem. Naběračkou dávkujte jednotlivé porce a opékejte cca 1–2 minuty. GRIZLY Tip: Lívance i vafle jsou nejlepší čerstvé spolu se šlehačkou a ovocem, případně s jakýmkoliv Grizly oříškovým máslem a třeba banánem. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Bezlepkové lívance i vafle se sníženým obsahem cukru si nyní připravíte během pár chvil. Chutnají jako ty domácí, jsou bez zbytečných ingrediencí navíc a vykouzlíte z nich snídani, oběd i dezert.

GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku 980 g

149.00 
GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku, se sníženým obsahem cukru 980 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, kakao, prášek do pečiva, citronová kůra, vanilka. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 1 sáček, ve kterém ještě najdete v odděleném pytlíčku kakao. Základem směsi na mramorovou bábovku je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem a mlékem) a následné pečení. Hotová bábovka chutná domácky a poctivě. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu bábovky potřebujete tyto tekuté suroviny: 3 vejce 100 ml oleje 350 ml mléka Obsah sáčku č.1 vsypte do větší mísy a přidejte olej, mléko a vejce. Vše důkladně promíchejte. Polovinu hmoty přelijte do menší misky a přisypte kakao (sáček č.2). Do vymazané a vysypané formy nalijte nejdříve světlou a poté tmavou hmotu. Pečte na 160 °C (horní a spodní ohřev) cca 1 hodinu. Nechte ve formě vychladnout a teprve poté vyklopte. GRIZLY Tip: Bábovka chutná skvěle také ve spojení se šlehačkou nebo lehce oslazenou zakysanou smetanou. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Připravte si během chviličky těsto na domácí, bezlepkovou bábovku se sníženým obsahem cukru. Na výsledném domácím moučníku si pochutnáte nejen u nedělní kávy.

GRIZLY Sweets Směs na světlý piškotový korpus bez lepku 500 g

99.00 
GRIZLY Sweets Směs na světlý piškotový korpus bez lepku, se sníženým obsahem cukru 500 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, citronová kůra, vanilka. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky. Základem směsi na světlý piškotový korpus je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v korpusu poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci a olejem) a následné pečení. Hotový korpus chutná domácky a poctivě a je připravený na zdobení ovocem, krémem nebo polevami. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu světlého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny: 8 vajec 1 dcl oleje Rozklepněte 8 vajec do velké mísy a v kuchyňském robotu nebo šlehačem vyšlehejte spolu se sáčkem č. 1 do husté krémové pěny. Trvá to i 10 minut. Poté snižte otáčky a pomalu přilijte 1 dcl oleje. Přestaňte šlehat. Opatrně přisypejte po částech obsah sáčku č. 2 a metličkou lehce a jemně vymíchejte sjednocenou směs. Nakonec těsto vylijte do, pečícím papírem vyložené (pouze dno), dortové formy o průměru 22 cm. Pečte na 160 °C horkovzduch po dobu cca 50 minut. Špejlí vyzkoušejte, zda je střed dortu důkladně propečen, poté vytáhněte z trouby a nechejte ve formě zcela vychladnout. Korpus rozkrojte ideálně až druhý den. GRIZLY Tip: Dort můžete naplnit například vanilkovým krémem z mascarpone a ozdobit ovocem. Na vanilkový krém budete potřebovat 1 mascarpone, 1 plnotučný tvaroh a 200 ml šlehačky. Vše vložte do mísy, přisypejte 200 g cukru moučka a vanilkový cukr nebo pravou vanilku a vše vyšlehejte do tuhého krému. Korpus rozřízněte na 2 nebo 3 části a naplňte krémem a ovocem. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Světlý korpus je základem pečení, připravte si ho jednoduše z naší bezlepkové směsi se sníženým obsahem cukru připravené z domácích surovin podle receptury renomované cukrářky.

GRIZLY Sweets Směs na ořechový chlebíček s čokoládou bez lepku 585 g

159.00 
GRIZLY Sweets Směs na ořechový chlebíček s čokoládou bez lepku, se sníženým obsahem cukru 585 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Jádra vlašských ořechů, samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, belgická hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), prášek do pečiva, muškátový oříšek, skořice. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě nejméně 54,5 %. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Základem směsi na bezlepkový ořechový chlebíček jsou mleté vlašské ořechy a kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Směs na chlebíček, kromě toho, že je bezlepková, také obsahuje erythritol, který snižuje v ořechovém chlebíčku poměr cukru. Směs je připravená na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, mlékem a olejem) a následné pečení. Hotový moučník chutná jako domácí. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru S belgickou čokoládou Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept:  Doba přípravy: 10 minut, pečení: 60 minut. Na přípravu ořechového chlebíčku ještě potřebujete tyto tekuté suroviny: 3 vejce 75 ml oleje 170 ml mléka V robotu nebo šlehacími metlami vyšlehejte ve vyšší nádobě 3 vejce do husté krémové pěny. Poté přidejte mléko a olej a přisypte směs a metličkou jemně promíchejte. Vlijte do vymazané a vysypané formy na chlebíček a vložte do předem vyhřáté trouby na 160 °C na horní a spodní ohřev na 60 minut nebo na 140 °C horkovzduch, poté však prodlužte dobu pečení přibližně o 15 minut. GRIZLY Tip: Chlebíček můžete polít čokoládovou polevou a posypat ořechy. Čokoládovou polevu připravíte rozpuštěním čokolády a přilitím 31% smetany pokojové teploty. Množství smetany přizpůsobte požadované konzistenci. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Směs na pečení bezlepkového ořechového chlebíčku s belgickou hořkou čokoládou má také snížený obsah cukru díky přidanému erythritolu. Receptura je vytvořená renomovanou cukrářkou a výsledek pečení bude dokonalý.

GRIZLY Sweets Směs na makovník bez lepku 520 g

149.00 
GRIZLY Sweets Směs na makovník bez lepku, se sníženým obsahem cukru 520 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Mák mletý, samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, citronová kůra, vanilka. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Základem směsi na bezlepkový makovník je český mák a kvalitní bezlepková mouka vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Směs, kromě toho, že je bezlepková, také obsahuje erythritol, který snižuje v makovníku poměr cukru. Směs je připravená na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, mlékem a olejem) a následné pečení. Hotový moučník chutná jako domácí. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept:  Doba přípravy: 5 minut, pečení: 45 minut. Na přípravu makovníku ještě potřebujete tyto tekuté ingredience: 2 vejce 80 ml oleje 350 ml mléka Do větší mísy vsypte obsah sáčku. Přídejte vejce, olej a mléko a důkladně promíchejte. Vlijte do předem připravené vymazané a vysypané kruhové formy o průměru 20 cm a pečte na 160 °C cca 50 minut. Poté ještě teplé pocukrujte. GRIZLY Tip: Makovník chutná skvěle s citronovou polevou. Tu připravíte tak, že smícháte 2 lžíce horké vody, 2 lžíce citronové šťávy a postupně přisypete 200 g cukru moučka a vymícháte do hladké polevy. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Upečte bezlepkový makovník se sníženým obsahem cukru a precizně vytvořenou recepturou od renomované cukrářky. Směs je zcela bez barviv a aromat a přísad, které byste při běžném domácím pečení nepoužili. Výsledný moučník má lahodnou poctivou chuť.

GRIZLY Sweets Směs na ischelské dortíčky bezlepkové 340 g

139.00 
GRIZLY Sweets Směs na ischelské dortíčky bezlepkové 340 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Bezlepková Směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr moučka, mandlová mouka, kakaový prášek, skořice, vanilkový prášek, zahušťovadlo (xanthanová guma). Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné išelské cukroví je vánoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na išlské dortíčky je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou mandlová, rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a následné pečení. Dortíčky chutnají jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí. Bez lepku Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny: 140 g másla Směs vsypte do mísy a přidejte změklé máslo. Důkladně promíchejte a spojte v kompaktní hmotu. Může to trvat trochu déle, těsto se Vám bude zdát moc sypké, ale to je v pořádku. Pokračujte do úplného spojení. Nechte odležet v lednici ideálně přes noc. Poté vyválejte přes fólii na válu podsypaném bezlepkovou moukou a vykrajujte tvary. Pečte na 140 °C horkovzduch cca 15-20 minut. Nechte zcela vychladnout, teprve poté sbírejte z plechu. Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce běžného cukroví, což je v cca 2 - 2,5  plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu. GRIZLY Tip: Ischelské dortíky by neměly být vyválené úplně na tenko. Korpusy můžete spojit například krémem a polít čokoládovou polevou. Na krém potřebujete máslo, cukr moučku dle chuti, malinovou marmeládu dle chuti a rum. Vše důkladně promíchejte ideálně ručním šlehačem a plňte vychladlé korpusy. Nechte zatuhnout a poté horní korpus namáčejte v čokoládové polevě. Vegan Tip: I vegani si s našimi směsmi mohou udělat hezké Vánoce! Stačí místo másla přidat ve stejném poměru rostlinný tuk. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.   K Vánocům neodmyslitelně patří lahodná vůně domácího cukroví. Uvidíte, že se po ischelských dortíčckých z naší bezlepkové směsi na pečení jen zapráší. Recepturu na směs pro nás navrhla renomovaná cukrářka tak, aby pečení bylo co nejsnadnější a výsledek co nejlahodnější.

GRIZLY Sweets Směs na brownies bez lepku 685 g

189.00 
GRIZLY Sweets Směs na brownies bez lepku, se sníženým obsahem cukru 685 g Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky. Základem směsi na bezlepkové brownies je super kvalitní belgická čokoláda od věhlasné značky Callebaut. Směs, kromě toho, že je bezlepková, také obsahuje erythritol, který snižuje v brownies poměr cukru. Směs je připravená na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci a máslem) a následné pečení. Hotový moučník chutná jako domácí. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru S belgickou čokoládou Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept:  Na přípravu brownies ještě potřebujete tyto tekuté suroviny: 4 vejce 250 g másla Máslo vložte do hrnce a rozpusťte na nízkém stupni ohřevu. Poté přidejte obsah sáčku č. 1 a za občasného míchání rozpusťte v másle. Směs poté odstavte a nechte zchládnout na pokojovou teplotu. Ve velké míse v kuchyňském robotu nebo ručně vyšlehejte do husté krémové pěny 4 vejce. Poté do pěny přilijte rozpuštěnou směs a vsypte sáček č. 2. Zlehka avšak důkladně promíchejte. Nakonec vlijte na plech vyložený pečícím papírem o rozměrech cca 40x20 cm. Pečte na 140 °C asi 40 minut. Poté nechte vychladnout. GRIZLY Tip: Brownies chutná nejlépe vychlazené. Dejte celý plech alespoň na 2 hodiny do lednice, poté moučník nakrájejte a můžete podávat s vanilkovou zmrzlinou a malinami. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Belgická hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), cukr, samokypřící bezlepková směs (směs rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky, kypřící látky [hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda], zahušťovadlo [xanthanová guma]), erythritol. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vláčné brownies s belgickou čokoládou bez lepku a se sníženým obsahem cukru jsou úžasnou lahůdkou. Jejich recepturu vytvářela renomovaná cukrářka a hotový dezert z poctivých surovin chutná božsky.