GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku 460 g
GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku, se sníženým obsahem cukru 460 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, kakao, erythritol.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky. Základem směsi na tmavý piškotový korpus je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v korpusu poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci a olejem) a následné pečení. Hotový korpus chutná domácky a poctivě a je připravený na zdobení ovocem, krémem nebo polevami.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu tmavého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny:
8 vajec
1 dcl oleje
Rozklepněte 8 vajec do velké mísy a v kuchyňském robotu nebo šlehačem vyšlehejte spolu se sáčkem č. 1 do husté krémové pěny. Trvá to i 10 minut. Poté snižte otáčky a pomalu přilijte 1 dcl oleje. Přestaňte šlehat. Opatrně přisypejte po částech obsah sáčku č. 2 a metličkou lehce a jemně vymíchejte sjednocenou směs. Nakonec těsto vylijte do, pečícím papírem vyložené (pouze dno), dortové formy o průměru 22 cm. Pečte na 160 °C horkovzduch po dobu cca 50 minut. Špejlí vyzkoušejte, zda je střed dortu důkladně propečen, poté vytáhněte z trouby a nechte ve formě vychladnout. Korpus rozkrojte ideálně až druhý den.
GRIZLY Tip: Dort můžete naplnit například pařížským mascarpone krémem. Stačí vyšlehat 1 mascarpone a 200 ml šlehačky spolu s 1 lžící cukru moučka a 3 lžícemi kakaa do pevného krému. Korpus rozřízněte na 2 nebo 3 části a naplňte krémem. Můžete přidat také ovoce (např. banán).
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Tmavý korpus jako základ čokoládového dortu si upečete jednoduše z naší bezlepkové směsi se sníženým obsahem cukru, připravené z kvalitních domácích surovin a podle receptury renomované cukrářky.
GRIZLY Sweets Směs na světlý piškotový korpus bez lepku 500 g
GRIZLY Sweets Směs na světlý piškotový korpus bez lepku, se sníženým obsahem cukru 500 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, citronová kůra, vanilka.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky. Základem směsi na světlý piškotový korpus je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v korpusu poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci a olejem) a následné pečení. Hotový korpus chutná domácky a poctivě a je připravený na zdobení ovocem, krémem nebo polevami.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu světlého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny:
8 vajec
1 dcl oleje
Rozklepněte 8 vajec do velké mísy a v kuchyňském robotu nebo šlehačem vyšlehejte spolu se sáčkem č. 1 do husté krémové pěny. Trvá to i 10 minut. Poté snižte otáčky a pomalu přilijte 1 dcl oleje. Přestaňte šlehat. Opatrně přisypejte po částech obsah sáčku č. 2 a metličkou lehce a jemně vymíchejte sjednocenou směs. Nakonec těsto vylijte do, pečícím papírem vyložené (pouze dno), dortové formy o průměru 22 cm. Pečte na 160 °C horkovzduch po dobu cca 50 minut. Špejlí vyzkoušejte, zda je střed dortu důkladně propečen, poté vytáhněte z trouby a nechejte ve formě zcela vychladnout. Korpus rozkrojte ideálně až druhý den.
GRIZLY Tip: Dort můžete naplnit například vanilkovým krémem z mascarpone a ozdobit ovocem. Na vanilkový krém budete potřebovat 1 mascarpone, 1 plnotučný tvaroh a 200 ml šlehačky. Vše vložte do mísy, přisypejte 200 g cukru moučka a vanilkový cukr nebo pravou vanilku a vše vyšlehejte do tuhého krému. Korpus rozřízněte na 2 nebo 3 části a naplňte krémem a ovocem.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Světlý korpus je základem pečení, připravte si ho jednoduše z naší bezlepkové směsi se sníženým obsahem cukru připravené z domácích surovin podle receptury renomované cukrářky.
GRIZLY Sweets Směs na vanilkové rohlíčky bezlepkové 440 g
GRIZLY Sweets Směs na vanilkové rohlíčky bezlepkové 440 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Bezlepková směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), vlašské ořechy, cukr moučka, vanilkový prášek, zahušťovadlo (xanthanová guma).
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné vanilkové rohlíčky je vánoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na rohlíčky je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a žloutků a následné pečení. Vanilkové rohlíčky chutnají jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.
Bez lepku
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:
200 g másla
2 žloutky
Směs vsypte do mísy a přidejte změklé máslo a 2 žloutky. Důkladně promíchejte a spojte v kompaktní hmotu. Nechte odležet v lednici ideálně přes noc. Poté tvarujte rohlíčky nebo vyválejte přes fólii na válu podsypaném bezlepkovou moukou a vykrajujte rohlíčky. Pečte na 160 °C horkovzduch cca 15 minut. Rohlíčky musí mít nazlátlou barvu. Nechte zcela vychladnout, teprve poté sbírejte z plechu.
Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce běžného cukroví, což je v cca 2 - 2,5 plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu.
GRIZLY Tip: Rohlíčky by se měly obalovat ještě zatepla ve vanilkovém cukru. U bezlepkové varianty je lepší pocukrovat je ještě teplé na plechu a teprve po vychladnutí je z plechu posbírat.
Vegan Tip: I vegani si s našimi směsmi mohou udělat hezké Vánoce! Stačí místo žloutku přidat ve stejném poměru sójový vanilkový dezert a místo másla rostlinný tuk.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Se směsí na pečení vanilkových rohlíčků bez lepku s recepturou od renomované cukrářky si jednoduše upečete to nejlahodnější vánoční cukroví.
GRIZLY Sweets Směs na lívance a vafle bez lepku 2 x 185 g
GRIZLY Sweets Směs na lívance a vafle bez lepku 2 x 185 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, prášek do pečiva, sůl.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 stejné sáčky na 2 porce vaflí či lívanců. Základem směsi je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad, jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s obsahem erythritolu, který snižuje poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejcem, máslem a mlékem) a následné pečení vaflí nebo pečení lívanců. Hotový moučník chutná jako domácí.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept:
Na přípravu lívanců nebo vaflí ještě potřebujete tyto tekuté suroviny:
1 vejce
50 g másla
250 ml mléka
olej na smažení
Máslo rozpusťte, přidejte mléko a vejce a vsypte obsah jednoho sáčku. Důkladně rozmíchejte. Vaflovač či pánev před použitím lehce potřete olejem. Naběračkou dávkujte jednotlivé porce a opékejte cca 1–2 minuty.
GRIZLY Tip: Lívance i vafle jsou nejlepší čerstvé spolu se šlehačkou a ovocem, případně s jakýmkoliv Grizly oříškovým máslem a třeba banánem.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Bezlepkové lívance i vafle se sníženým obsahem cukru si nyní připravíte během pár chvil. Chutnají jako ty domácí, jsou bez zbytečných ingrediencí navíc a vykouzlíte z nich snídani, oběd i dezert.
GRIZLY Sweets Směs na ořechový chlebíček s čokoládou bez lepku 585 g
GRIZLY Sweets Směs na ořechový chlebíček s čokoládou bez lepku, se sníženým obsahem cukru 585 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Jádra vlašských ořechů, samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, belgická hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), prášek do pečiva, muškátový oříšek, skořice. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě nejméně 54,5 %.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Základem směsi na bezlepkový ořechový chlebíček jsou mleté vlašské ořechy a kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Směs na chlebíček, kromě toho, že je bezlepková, také obsahuje erythritol, který snižuje v ořechovém chlebíčku poměr cukru. Směs je připravená na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, mlékem a olejem) a následné pečení. Hotový moučník chutná jako domácí.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
S belgickou čokoládou
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept:
Doba přípravy: 10 minut, pečení: 60 minut.
Na přípravu ořechového chlebíčku ještě potřebujete tyto tekuté suroviny:
3 vejce
75 ml oleje
170 ml mléka
V robotu nebo šlehacími metlami vyšlehejte ve vyšší nádobě 3 vejce do husté krémové pěny. Poté přidejte mléko a olej a přisypte směs a metličkou jemně promíchejte. Vlijte do vymazané a vysypané formy na chlebíček a vložte do předem vyhřáté trouby na 160 °C na horní a spodní ohřev na 60 minut nebo na 140 °C horkovzduch, poté však prodlužte dobu pečení přibližně o 15 minut.
GRIZLY Tip: Chlebíček můžete polít čokoládovou polevou a posypat ořechy. Čokoládovou polevu připravíte rozpuštěním čokolády a přilitím 31% smetany pokojové teploty. Množství smetany přizpůsobte požadované konzistenci.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Směs na pečení bezlepkového ořechového chlebíčku s belgickou hořkou čokoládou má také snížený obsah cukru díky přidanému erythritolu. Receptura je vytvořená renomovanou cukrářkou a výsledek pečení bude dokonalý.
GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku 980 g
GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku, se sníženým obsahem cukru 980 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, kakao, prášek do pečiva, citronová kůra, vanilka.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 1 sáček, ve kterém ještě najdete v odděleném pytlíčku kakao. Základem směsi na mramorovou bábovku je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem a mlékem) a následné pečení. Hotová bábovka chutná domácky a poctivě.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu bábovky potřebujete tyto tekuté suroviny:
3 vejce
100 ml oleje
350 ml mléka
Obsah sáčku č.1 vsypte do větší mísy a přidejte olej, mléko a vejce. Vše důkladně promíchejte. Polovinu hmoty přelijte do menší misky a přisypte kakao (sáček č.2). Do vymazané a vysypané formy nalijte nejdříve světlou a poté tmavou hmotu. Pečte na 160 °C (horní a spodní ohřev) cca 1 hodinu. Nechte ve formě vychladnout a teprve poté vyklopte.
GRIZLY Tip: Bábovka chutná skvěle také ve spojení se šlehačkou nebo lehce oslazenou zakysanou smetanou.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Připravte si během chviličky těsto na domácí, bezlepkovou bábovku se sníženým obsahem cukru. Na výsledném domácím moučníku si pochutnáte nejen u nedělní kávy.
GRIZLY Sweets Směs na makovník bez lepku 520 g
GRIZLY Sweets Směs na makovník bez lepku, se sníženým obsahem cukru 520 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Mák mletý, samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, citronová kůra, vanilka.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Základem směsi na bezlepkový makovník je český mák a kvalitní bezlepková mouka vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Směs, kromě toho, že je bezlepková, také obsahuje erythritol, který snižuje v makovníku poměr cukru. Směs je připravená na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, mlékem a olejem) a následné pečení. Hotový moučník chutná jako domácí.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept:
Doba přípravy: 5 minut, pečení: 45 minut.
Na přípravu makovníku ještě potřebujete tyto tekuté ingredience:
2 vejce
80 ml oleje
350 ml mléka
Do větší mísy vsypte obsah sáčku. Přídejte vejce, olej a mléko a důkladně promíchejte. Vlijte do předem připravené vymazané a vysypané kruhové formy o průměru 20 cm a pečte na 160 °C cca 50 minut. Poté ještě teplé pocukrujte.
GRIZLY Tip: Makovník chutná skvěle s citronovou polevou. Tu připravíte tak, že smícháte 2 lžíce horké vody, 2 lžíce citronové šťávy a postupně přisypete 200 g cukru moučka a vymícháte do hladké polevy.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Upečte bezlepkový makovník se sníženým obsahem cukru a precizně vytvořenou recepturou od renomované cukrářky. Směs je zcela bez barviv a aromat a přísad, které byste při běžném domácím pečení nepoužili. Výsledný moučník má lahodnou poctivou chuť.
GRIZLY Sweets Směs na čokoládové muffiny bez lepku 2 x 340 g
GRIZLY Sweets Směs na čokoládové muffiny bez lepku, se sníženým obsahem cukru 2 x 340 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, nasekaná belgická hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma) 15 %, kakao 10 %, erythritol, soda, prášek do pečiva.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 stejné sáčky na 2 porce muffinů (dohromady oba sáčky směsi vystačí na 24 ks lahodných dortíků). Základem směsi na čokoládové muffiny je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a luxusní belgickou čokoládou je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s podmáslím, vejci a olejem) a následné pečení. Hotové muffiny chutnají domácky a poctivě.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
S belgickou čokoládou
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
V balení najdete 2 oddělené směsi na 2 porce muffinů
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu jedné porce muffinů (cca 12 ks) potřebujete na 1 sáček směsi na pečení:
2 vejce
2 lžíce oleje
180 ml podmáslí
Obsah sáčku smíchejte s podmáslím, vejci a olejem, důkladně promíchejte. Rozlijte do forem na muffiny a pečte na 160 °C (horní a spodní ohřev) cca 25 minut.
GRIZLY Tip: Čokoládové muffiny můžete ozdobit tvarohovým krémem a posypat strouhanou čokoládou. Vyšlehejte 250 g plnotučného tvarohu spolu se 100 g šlehačky a moučkovým cukrem dle chuti. Vychladlé muffiny můžete obohatit o čerstvé ovoce (např. banán) a zdobit připraveným krémem.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Připravte si poctivé bezlepkové muffiny během pár minut. Směs na čokoládové muffiny je bez lepku, s kvalitní belgickou čokoládou, bez aromat a barviv a podle receptury od renomované cukrářky. Hotový dezert okouzlí nejen svou chutí, ale i texturou a vůní.
GRIZLY Sweets Směs na linecké cukroví bezlepkové 400 g
GRIZLY Sweets Směs na linecké cukroví bezlepkové 400 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Bezlepková směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr moučka, citrónová kůra, vanilkový prášek, zahušťovadlo (xanthanová guma).
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné linecké cukroví je vánoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na linecké je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a žloutků a následné pečení. Linecké cukroví chutná jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.
Bez lepku
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:
200 g másla
2 žloutky
Směs vsypte do mísy a přidejte změklé máslo a 2 žloutky. Důkladně promíchejte a spojte v kompaktní hmotu. Nechte odležet v lednici ideálně přes noc. Poté přes fólii vyválejte na válu podsypaném bezlepkovou moukou a vykrajujte tvary. Pečte na 160 °C horkovzduch cca 15 minut. Cukroví by mělo mít nazlátlou barvu. Nechte zcela vychladnout, teprve poté sbírejte z plechu.
Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce běžného cukroví, což je v cca 2 - 2,5 plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu.
GRIZLY Tip: Jakmile cukroví vykrájíte, vložte plech znovu do lednice cca na 20 minut. Cukroví bude lépe držet svůj tvar. Bezlepkové cukroví je vždycky lepší upéct trochu víc než míň, je pak méně křehké. Upečené cukroví vložte přes noc do lednice a teprve poté plňte a zdobte.
Vegan Tip: I vegani si s našimi směsmi mohou udělat hezké Vánoce! Stačí místo žloutku přidat ve stejném poměru sójový vanilkový dezert a místo másla rostlinný tuk.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Linecké cukroví je pro většinu domácností základem vánočního pečení. Dokonale promyšlená receptura směsi od renomované cukrářky zaručí, že snadno dosáhnete perfektního výsledku i přes specifika bezlepkového pečení.