Vajbar Pálava moravské zemské víno polosladké Bag-in-box 3 l

469.00 
Vajbar Pálava moravské zemské víno polosladké Bag-in-box 3 l Bag in Box je v překladu pytlík v krabici. Jedná se o velmi moderní způsob balení vín, který úspěšně dobývá nejen restaurace, ale i zahradní párty. Výhodou tohoto obalu je, že se vnitřní sáček smršťuje spolu s vytáčením vína pomocí malé pípy. Nemůže tedy dojít k oxidaci vína a následně k jeho znehodnocení. Navíc velmi praktické, snadno odnositelné a dobře skladovatelné. My jsme Bag in Box překřtili na Wine in Box... Barva vína je šperkově zlatá. Vůně je velmi bohatá a široká. Najdeme v ní kvetoucí bílé růže, šeřík, citrusy i jemné tóny koření. Chuť je doslova dech beroucí. Najdeme tu marmelády snad ze všeho domácího ovoce a k nim i ovoce exotické. Velmi dlouhá sladší dochuť s pikantními tóny koření a citrusové kůry. Podávejte k ovocným dezertům.   Vinařská oblast Morava Alkohol 13,5 % Typ polosladké Podáváme při teplotě 10-12°C Objem 3l Cukernatost hroznů při sběru °NM 25,5 Zbytkový cukr 33 Barva vína je šperkově zlatá. Vůně je velmi bohatá a široká. Najdeme v ní kvetoucí bílé růže, šeřík, citrusy i jemné tóny koření. 

Rybízák Beziňák 750 ml

159.00 
Rybízák Beziňák 750 ml Bílé polosladké víno, které je vyrobeno z květů černého bezu. Při prvním ochutnání se podobá klasickému vínu z hroznů, pak se ale rozvine jemná chuť květů černého bezu. Nejlahodnější je vychlazené, jako klasické bílé víno. Květinová chuť obzvlášť vynikne, když z bezinkového vína uděláte svařák. Stačí ho jen ohřát, nesmí pěnit nebo dokonce bublat. Hrneček příjemně zahřejte v dlaních a teplo pošle až do konečků na nohou. Do letních teplot naopak doporučujeme podávat Beziňáka velmi studeného, s kostkami ledu nebo dokonce ve vychlazených sklenicích. Bezinkové víno je fantastické do alkoholických domácích limonád - například se sodou a citronem. Super osvěžení na večírek, grilovačku nebo oslavu. Skladování: Skladujte v temnu a chladu. Po otevření vypijte do týdne. Bílé víno z květů černého bezu. Víno s květinovým dozvukem.