Zobrazen 1. – 18. z 46 výsledků

Vimal Hotové indické kari Madras Sambhar 300 g

55.00 
Vimal Hotové indické kari Madras Sambhar 300 g Hotové indické kari Navratan Korma je aromatická kombinace zeleniny v hutné krémové omáčce a jemně pálivé. Milovníci indické kuchyně uvítají tuto specialitku typickou pro severní region s delikátní kombinací koření. Složení: luštěniny (hrách, vigna mungo) 14 %, rajčata 13 %, zelenina (plody drumstick, cibule, brambory, lilek, tykev) 13 %, voda, slunečnicový olej, cukr, sůl, tamarind, zelený koriandr, chilli, koriandr, římský kmín, zázvor, řecké seno, hořčice, kurkuma, kari listy, asafoetida, kyselina citrónová. Země původu: Indie Způsob přípravy: - V neporušeném sáčku vložte do vařící vody na 5 - 7 minut. Sáček vyjměte z vody, rozřízněte a servírujte. - Sáček rozřízněte, kari nalijte do misky. Vložte do mikrovlnné trouby na plný výkon a ohřívejte 2-3 minuty. Podávejte s rýží nebo s pečivem Hotové indické kari Madras Sambhar je zelenina v tomatovo-luštěninové omáčce.

Vimal Hotové indické kari Chatpate Chole 300 g

55.00 
Vimal Hotové indické kari Chatpate Chole 300 g Hotové indické kari Chatpate Chole je kořeněná cizrna s bylinkami v tomatové omáčce. Kořenéně pálivé kari Chatpate Chole je velmi oblíbeno zejména v oblasti Paňdžábu. Cizrna je nejprve marinována a pak pomalu na nízkou teplotu vařena doměkka spolu s kořením a cibulí. Základ tvoří tomatová omáčka. Kari je obvykle servírováno s basmati rýží. Milovníci indické kuchyně uvítají tuto specialitku typickou pro severní region s delikátní kombinací koření. Složení: zelenina 47 % (cibule, rajčata, koriandr), cizrna 25 %, voda, slunečnicový olej, zelené chilli, sůl, česnek, zázvor, černý pepř, chilli, černá sůl, skořice, kurkuma. Země původu: Indie Způsob přípravy: - V neporušeném sáčku vložte do vařící vody na 5 - 7 minut. Sáček vyjměte z vody, rozřízněte a servírujte. - Sáček rozřízněte, kari nalijte do misky. Vložte do mikrovlnné trouby na plný výkon a ohřívejte 2-3 minuty. Podávejte s rýží nebo s pečivem Hotové indické kari Chatpate Chole je kořeněná cizrna s bylinkami v tomatové omáčce.

Vimal Hotové indické kari Dal Makhani 300 g

55.00 
Vimal Hotové indické kari Dal Makhani 300 g Milovníci indické kuchyně uvítají tuto specialitku typickou pro severní region s delikátní kombinací koření. Složení: rajčata 40 %, fazole (vigna, mungo, červená fazole 20 %), cibule 13 %, smetana 5 %, voda, přepuštěné máslo, sůl, listy koriandru, česnek, zázvor, římský kmín, chilli, asafoetida Země původu:Indie Způsob přípravy: - V neporušeném sáčku vložte do vařící vody na 5 - 7 minut. Sáček vyjměte z vody, rozřízněte a servírujte. - Sáček rozřízněte, kari nalijte do misky. Vložte do mikrovlnné trouby na plný výkon a ohřívejte 2-3 minuty. Podávejte s rýží nebo s pečivem Hotové indické kari Dal Makhani, autentická indická kuchyně.

Vimal Hotové indické kari Aloo Mutter 300 g

196.00 
Vimal Hotové indické kari Aloo Mutter 300 g Brambory a zelený hrášek ve středně pálivé omáčce. Bezlepkové jídlo. Milovníci indické kuchyně uvítají tuto specialitku typickou pro severní region s delikátní kombinací koření zeleného chilli, zázvoru a římského kmínu. Kombinace brambor a zeleného hrášku v jemném tomatovém krému. Složení: zelenina 49 % (cibule, brambory, hrách), rajčata (17 %), voda, slunečnicový olej, sůl, zázvor, česnek, chilli, melounová semínka, koření koriandr, římský kmín, kurkuma, řecké seno. Země původu: Indie Způsob přípravy: - V neporušeném sáčku vložte do vařící vody na 5 - 7 minut. Sáček vyjměte z vody, rozřízněte a servírujte. - Sáček rozřízněte, kari nalijte do misky. Vložte do mikrovlnné trouby na plný výkon a ohřívejte 2-3 minuty. Podávejte s rýží nebo s pečivem Hotové indické kari Aloo Mutter je složené z brambor, zeleného hrášku v tomatové omáčce.

Semix Veggimix Burger 250 g

147.00 
Semix Veggimix Burger 250 g Směs na domácí přípravu veganských burgerů s klíčenou fazolí mungo. Složení: Bílkovina (hrachová a rýžová), lupínky z naklíčené fazole mungo sušené, cibule restovaná (cibule 90 %, slunečnicový olej), zahušťovadlo (E461), škrob, kvasniční výtažek, olivový olej, koncentát z červené řepy, jedlá sůl obohacená jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), sušená zelenina, koření, aroma, psyllium, karamelizovaný cukr, regulátor kyselosti (dioctan sodný), antioxidant (kyselina askorbová).Může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, sóji, skořápkových plodů a sezamu. Návod k přípravě: 1/ Do misky nasypte 250 g směsi a přidejte 400 ml studené až ledové vody o teplotě cca 10 stupňů a 65 ml rostlinného oleje. 2/ Promíchejte ručně nebo v robotu při pomalejších otáčkách cca 1 minutu a poté nechejte 30 minut odstát. 3/ Následně směs formujte do placek cca 1 cm vysokých a pak doporučujeme nechat několik hodin nebo přes noc odležet, aby se chutě vzájemně propojily. 4/ Burgery smažte na oleji z každé strany. Z celého množství připravíte cca 4 - 6 ks burgerů. Směs na domácí přípravu veganských burgerů s klíčenou fazolí mungo. 

SEMIX Ovesný hrníček s jablky a skořicí bez lepku 70 g

17.00 
SEMIX Ovesný hrníček s jablky a skořicí bez lepku 70 g Sypká směs vyrobená z ovesných vloček, bez mouky, tudíž ideální doplněk zdravé výživy. Nejlépe chutná ještě teplý, ale lez si ho připravit i dopředu na výlet, do školy nebo do práce. Složení: OVESNÉ vločky bez lepku 50 %, cukr, sušená jablka 10 %, mletý len, sušená VEJCE, olivový olej, kukuřičný škrob, kypřící látky (hydrogenvinan draselný, hydrogenuhličitan sodný), rostlinná vláknina, mořská sůl, mletá skořice 0,4 %, zahušťovadlo (hydroxypropylmetylcelulóza), aroma. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů a sezamu. Maximální obsah lepku 20 mg/kg. Návod k použití: Obsah sáčku vsypte do většího hrníčku (250 ml), zalijte asi 90 - 100 ml studené vody nebo mléka (9 polévkových lžic) a dobře promíchejte. Nechte 3 - 5 minut odstát, poté vložte do mikrovlnné trouby a nastavte příkon 700W a dobu 3 - 4 minuty, podle typu mikrovlnné trouby. Po ukončení pečícího programu můžete ihned konzumovat nebo po ukončení pečení můžete hrníček také otočit dnem vzhůru na talířek a vyklopit. Nakonec lze dochutit oblíbeným sirupem nebo medem, ovocem, zakysanou smetanou, oříšky, aj. Sypká směs vyrobená z ovesných vloček, bez mouky, tudíž ideální doplněk zdravé výživy.

Semix Ovesný hrníček s klíčenou quinoou, jablky a skořicí bez lepku 70 g

21.00 
Semix Ovesný hrníček s klíčenou quinoou, jablky a skořicí bez lepku 70 g Ovesný hrníček neboli také oat mug cake. Směs je připravena z ovesných vloček a lupínků z naklíčené červené quinoi, zcela bez mouky. Výhodou je rychlá příprava. Směs se smíchá se studenou vodou, nechá odstát a poté se upeče v mikrovlnné troubě. Zdravý dortík je hotový během cca 6 minut.  Nejlepší je teplý, ale dá se samozřejmě připravit předem a vzít s sebou na výlet či jako svačinku do školy nebo do práce. Složení: Ovesné vločky bez lepku 35 %, lupínky z naklíčené červené quinoi sušené 20 %, cukr, mletý len, sušená vejce, sušená jablka 5 %, olivový olej, kypřící látky (hydrogenvinan draselný, hydrogenuhličitan sodný), kukuřičný škrob, rostlinná vláknina, mořská sůl, mletá skořice 0,4 %, zahušťovadlo (hydrosypropylmetylcelulóza), aroma. Může obsahovat stopy mléka, sóji, skořápkových plodů a sezamu. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Ovesný hrníček s klíčenou quinou, jablky a skořicí bez lepku. Snídaně, která je připravena během chvíle.

Semix Čokoládový dort bez lepku 430 g

83.00 
Semix Čokoládový dort bez lepku 430 g Uchvaťte návštěvu báječným "Krtečkovým dortem" vaší vlastní výroby. S touto směsí to bude hračka. Krabice obsahuje dva balíčky - Směs na korpus a Směs na smetanovou náplň. Korpus je lehký, výrazně čokoládový, náplň s čokoládovými pecičkami je ovoněna banánovým aroma. Banán navíc i fyzicky do dortu přidáte, viz návod. Příprava je na krabici doře popsána. Návod k použití: K přípravě korpusu potřebujete: 4 vejce (velikost M), 30 ml vody (5 polévkových lžic) a 40 ml oleje (6 polévkových lžic). K přípravě náplně potřebujete: 3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychlazené smetany na šlehání. Příprava dortu: Směs na korpus, vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170 °C, 40 – 50 minut). Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout. Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. U korpusu ponecháme 1 cm široký vnější okraj a pomocí lžičky ho začneme od středu vydlabávat tak, aby ode dna zbyla cca 1-2 cm tlustá vrstva. Hmotu vydlabanou z korpusu nadrobíme do misky. Příprava náplně: Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a plochou stranou klademe na vydlabaný korpus. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé konzistence. Směs na přípravu krému ušleháme v misce s vodou a poté přidáme ušlehanou smetanu. Smetanový krém naneseme na dno korpusu do tvaru kopečku, který posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabáním korpusu. Poté necháme v chladničce cca 2 hodiny ztuhnout a podáváme. Složení: Cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kousky 11 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin), zahušťovadlo (modifikovaný bramborový škrob, E415, E401), syrovátka, emulgátor (glukózový sirup, sójová mouka, E472b, E477), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřicí látky (E500, E450), sůl obohacená jódem a aroma. Může obsahovat stopy vajec, suchých skořápkových plodů a sezamu. Skladování: Skladujte v chladném, temném a suchém místě.     Jednoduchý způsob přípravy čokoládového bezlepkového dezertu. 

Santa Maria Wrap tortilla 371 g

69.00 
Santa Maria Wrap tortilla 371 g Wrap tortilla je pšeničná velká tortilla. Složení: PŠENIČNÁ mouka (72 %), voda, řepkový olej, zvlhčující látka (E422), jedlá sůl, emulgátor (E471), kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný), kyselina(kyselina citronová), vláknina z cukrové řepy, přirozeně vyskytující se cukry, PŠENIČNÝ LEPEK. Skladujte při pokojové teplotě. Balení je po otevření nutno znovu zavřít a spotřebovat do 3 dnů. Příprava: Mikrovlnná trouba: několikrát propíchněte balení. Ohřívejte na plný výkon (750 W) 30-60 sekund. Trouba: zabalte do alobalu a ohřívejte při teplotě 150°C přibližně 8-10 minut. Pánev: na rozpálené pánvi opékejte z každé strany 10 sekund. Balení obsahuje 6 pšeničných wrap tortill, které se skvěle hodí k přípravě mexických porkmů a wrapů. Příprava samotné tortilly je velmi jednoduchá jak pro ohřátí v troubě, na pánvi nebo tak pro ohřátí v troubě mikrovlnné. Produkt je vyroben bez přidanných cukrů a bez přidaných konzervačních látek. Produkt je možné zamrazit. Země původu: Švédsko Wrap tortilla je pšeničná velká tortilla.

Santa Maria Tortilla whole wheat 320 g celozrnná

74.00 
Santa Maria Celozrnné tortilly střední 320 g Celozrnné tortilly střední jsou upečené z pšeničné a grahamové mouky. Složení: směs pšeničné mouky (45 %), celozrnné pšeničné mouky (24 %) a pšeničných otrub, voda, řepkový olej, zvlhčující látka (E 422), sušený pšeničný kvásek (1,1 %), jedlá sůl, emulgátor (E 471), regulátor kyselosti (kyselina citronová), kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), stabilizátor (E 415), odpovídá 30 % v sušině.   Celozrnné tortilly střední jsou upečené z pšeničné a grahamové mouky.

Santa Maria Tortilla kukuřičná 336 g

74.00 
Santa Maria Tortilla kukuřičná 336 g Tortilla kukuřičná jsou kukuřično-pšeničné tortily s výraznou chutí kukuřice. Složení: směs mouk (PŠENIČNÁ (47 %), kukuřičná (20 %), voda, řepkový olej, zvlhčující látka (E422), PŠENIČNÝ LEPEK, opékané obilné klíčky (1,1 %), jedlá sůl, emulgátor (E471), kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný), regulátor kyselosti (kyselina citronová), stabilizátor (E415), paprika, kurkuma. Tortilla kukuřičná jsou kukuřično-pšeničné tortily s výraznou chutí kukuřice.

Santa Maria Soft tortilla 320 g

60.00 
Santa Maria Soft tortilla 320 g Složení: pšeničná mouka (72 %), voda, řepkový olej, zvlhčující látka (E422), jedlá sůl, emulgátor (E471), kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný), kyselina(kyselina citronová), vláknina z cukrové řepy, přirozeně vyskytující se cukry, PŠENIČNÝ LEPEK. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření je nutné balení opět zavřít a spotřebovat do 3 dní. Příprava: Mikrovlnná trouba: několikrát propíchněte balení. Ohřívejte na plný výkon (750 W) 30-60 sekund. Trouba: zabalte do alobalu a ohřívejte při teplotě 150°C přibližně 8-10 minut. Pánev: na rozpálené pánvi opékejte z každé strany 10 sekund.  Země původu. Švédsko     Tortilla soft je pšeničničná tortilla.