Zobrazuji všechny 3 výsledky

Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g

203.00 
Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli  BIO 270 g Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů. Složení: Sójové boby* 43 %, fermentovaná rýže*, hnědá rýže*, mořská sůl (13 %), voda. * = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio) Použití: Rozmíchejte v trošce vody a přidejte do pokrmu v závěrečné fázi přípravy. Vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů. Určena k přímo konzumaci. Skladování: Skladujte v chladu. Miso je živý produkt a pokračující fermentace může způsobit vyboulení víčka, což není na závadu. Na produktu se také může vlivem působení vzduchu objevit nezávadný bílý kvasinkový potah, který lze odstranit.   Upozornění: Společnost Clearspring zaručuje dodávky nejlepšího bio miso z Japonska. Miso je autentické veganské fermentované jídlo, které se v Japonsku vyrábí od 8. století. V mnoha pokrmech a polévkách se ho zde denně zkonzumuje více než 1 000 tun. Kvůli vysoké poptávce po miso od společnosti Clearspring je výroba bio miso nasmlouvaná u několika výrobců z různých regionů Japonska. Všechny tato misa se vyrábí podle tradičních receptur za použití nejlepších možných bio ingrediencí, ale protože je miso živý výrobek, jeho chuť, barva a konzistence se budou mírně lišit v závislosti na regionu a ročním období. Světlejší miso často pochází z jihu, kde je kvůli teplejšímu klimatu kratší doba zrání než v severních oblastech, kde obvykle vzniká miso tmavší. Občas však miso může přirozeně fermentovat přímo ve sklenici, díky čemuž barva miso v průběhu času postupně ztmavne. Toto probíhající zrání může také způsobit vyboulení víka, ale můžete si být jisti, že produkt je stále chutný a nezávadný. Chcete-li tuto fermentaci zpomalit, jednoduše výrobek uchovávejte v chladu. Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů.

Clearspring Instatní jemná bílá miso polévka s tofu 4 x 10 g

152.00 
Clearspring Instatní jemná bílá miso polévka s tofu 4 x 10 g Miso je tradiční chutná japonská pochoutka vyrobená ze sójových bobů, která se používá k přípravě polévek. Tato jemná a bílá od Clearspring je vyrobena v Japonsku bez použití glutamanu sodného a je vhoná pro vegany. Balení obsahuje 4 sáčky (4 x 10 g). Návod na přípravu: Obsah sáčku nasypte do mísy, přidejte 200 ml horké vody a dobře zamíchejte. Složení: Mrazem sušené miso (celé sójové boby, rýže, mořská sůl) 89 %, sušená zelená cibule, mrazem sušené tofu (sójové boby, kuzu, nigari (koagulant)) 4 %. Může obsahovat stopy lepku, mléka nebo ryb.     Miso je tradiční chutná japonská pochoutka vyrobená ze sójových bobů, která se používá k přípravě polévek. Tato jemná a bílá od Clearspring je vyrobena v Japonsku bez použití glutamanu sodného a je vhoná pro vegany. Balení obsahuje 4 sáčky (4 x 10 g).

Clearspring Hedvábné tofu BIO 300 g

88.00 
Clearspring Hedvábné tofu BIO 300 g Hedvábně jemné bio tofu značky Clearspring je nízkotučné a má bohatý obsah bílkovin. Je skvěou alternativou vajec, mléčných výrobků i masa. Hodí se do kořeněných, slaných i sladkých pokrmů. Vlastnosti: vhodné pro vegany bohatý zdroj bílkovin bez glutamanu sodného nízkotučné bohatý zdroj hořčíku Použití: Před použitím je nutné scedit  vodu. Před vložením do mrazáku nebo mikrovlnné trouby odstraňte obal. Určeno k přímé konzumaci nebo místo masa, mléčných výrobků a vajec. Složení: Voda, sójové boby* 26 %, tradiční prostředek k vysrážení bílkovin z sójového mléka: nigari (chlorid hořečnatý).      * = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)   Hedvábně jemné bio tofu značky Clearspring je nízkotučné a má bohatý obsah bílkovin. Je skvělou alternativou vajec, mléčných výrobků i masa. Hodí se do kořeněných, slaných i sladkých pokrmů.