GRIZLY Jidášovo ucho sušené 30 g

59.00 
GRIZLY Jidášovo ucho sušené 30 g Administrativní zařazení: Sušené houby Složení: Jidášovo ucho 100 % Země původu: Vietnam Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PET-MET-PE - obal z více vrstev Vlastnosti a výhody: Sušené jidášovo ucho je houba známá už několik tisíc let a využívá ji i tradiční čínská medicína. Má totiž vysoký obsah minerálů, především vápníku, hořčíku, fosforu a sodíku. Použití: Sušené jidášovo ucho se používá především v asijské kuchyni. Dobře se ale hodí i do rizota nebo masových směsí. Před použitím namočte ve studené vodě na cca 2 - 3 hodiny a poté tepelně opracujte. Jidášovo ucho je výborná houba, která má pestré využití především v asijské kuchyni. Navíc je známá svými příznivými účinky na lidský organismus.

GRIZLY Směs sušených hřibovitých hub s liškou 30 g

109.00 
GRIZLY Směs sušených hřibovitých hub s liškou 30 g Administrativní zařazení: Sušené houby Složení: Hřib hnědý, klouzek obecný, křemenáč osikový, kozák březový, liška obecná 45% Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PET-MET-PE - obal z více vrstev Vlastnosti a výhody: Sušená směs hub s liškou obecnou je skvělá surovina do kuchyně. Plná oblíbených hub z českých lesů. Použití: Směs sušených hřibovitých hub e používá do omáček, polévek i masových směsí. Skvěle poslouží i jako koření. Před použitím namočte ve studené vodě a poté tepelně opracujte. Směs hřibovitých hub s liškou jsou skvělou surovinou do kuchyně. Výborné k masu do polévek nebo salátů.

GRIZLY Liška obecná sušená 30 g

109.00 
GRIZLY Liška obecná sušená 30 g Administrativní zařazení: Sušené houby Složení: Liška ústřičná 100 % Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PET-MET-PE - obal z více vrstev Vlastnosti a výhody: Sušená liška obecná je výborná surovina do kuchyně. Navíc sušená má ještě intenzivnější chuť než čerstvá. Použití: Sušená liška se používá do omáček, polévek i rizot. Skvělá je také v sladkokyselém nálevu, nebo poslouží i jako koření. Před použitím namočte ve studené vodě a poté tepelně opracujte. Liška obecná je výborná houba, která má v kuchyni pestré využití. Navíc je plná vitamínu C a D.

GRIZLY Žampiony plátky sušené 30 g

59.00 
GRIZLY Žampiony plátky sušené 30 g Administrativní zařazení: Sušené houby Složení: Žampiony 100 % Země původu: Polsko, Čína Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PET-MET-PE - obal z více vrstev Vlastnosti a výhody: Sušené plátky žampionů se skvěle hodí do běžné kuchyně. Navíc aroma u sušených hub je intenzivnější, než u čerstvých. Použití: Sušené plátky žampionů se skvěle hodí do omáček, polévek nebo směsí. Výborné jsou ale i jako příloha nebo do salátů. Skvěle poslouží i jako koření. Před použitím namočte ve vlažné vodě. Vodu můžete použít poté na přípravu šťáv a omáček. Sušené žampionové plátky jsou skvělou surovinou do kuchyně. Výborné do omáček, polévek nebo do směsí.

GRIZLY Lesní směs sušených hub 30 g

89.00 
GRIZLY Lesní směs sušených hub 30 g Administrativní zařazení: Sušené houby Složení: Hřib hnědý, klouzek obecný, křemenáč osikový, kozák březový, jidášovo ucho, žampion zahradní Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PET-MET-PE - obal z více vrstev Vlastnosti a výhody: Sušená lesní směs hub je skvělou surovinou do kuchyně, která má bohaté využití. To nejlepší z lesa v jednom balení. Použití: Sušená lesní směs se používá do omáček, polévek i masových směsí. Před použitím namočte ve studené vodě a poté tepelně opracujte. Lesní směs sušených hub je kombiance několika oblíbených hub v jedné směsi. Ideální surovina do kuchyně.

GRIZLY Hlíva ústřičná sušená 30 g

69.00 
GRIZLY Hlíva ústřičná sušená 30 g Administrativní zařazení: Sušené houby Složení: Hlíva ústřičná 100 % Země původu: Polsko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PET-MET-PE - obal z více vrstev Vlastnosti a výhody: Sušená hlíva ústřičná je houba s vysokým obsahem minerálů, proteinů a vitamínů. Od čerstvé hlívy se neliší barvou ani chutí. Použití: Sušené hlíva se používá do omáček, polévek i masových směsí. Skvělá ale i jen tak, jako plnohodnotná základní surovina guláše, nebo polévky. Skvěle poslouží i jako koření. Před použitím namočte ve studené vodě a poté tepelně opracujte. Hlíva ústřičná je výborná houba, která má v kuchyni pestré využití. Navíc je známá svými příznivými účinky na lidský organismus.

Sonnentor Hřiby řezané BIO 25 g

135.00 
Sonnentor Hřiby řezané BIO 25 g bio, Boletus edulis Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci hříbků je mají rádi pečené, dušené nebo pražené, na všechny způsoby lze s nimi vytvořit vynikající pokrm. Chutné jsou jako součást houbového ragú, náplní nebo omáček. Složení: Hřiby bio Sonnentor Hřiby řezané BIO je koření, které dodává jídlu zcela jiný rozměr chutí.

GRIZLY Směs sušených hřibovitých hub 30 g

99.00 
GRIZLY Směs sušených hřibovitých hub 30 g Administrativní zařazení: Sušené houby Složení: Hřib hnědý, klouzek obecný, křemenáč osikový, kozák březový Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PET-MET-PE - obal z více vrstev Vlastnosti a výhody: Sušená směs hřibovitých hub je skvělou ingrediencí do kuchyně. Skvělá kombinace, která dodá pokrmům na chuti. Použití: Sušená směs hřibovitých hub je skvělá surovina do omáček, polévek nebo masových směsí. Skvěle poslouží i jako koření. Před použitím namočte ve studené vodě a poté tepelně opracujte. Směs sušencýh hřibovitých hub jsou skvělou surovinou do kuchyně. Skvělé do omáček, polévek i směsí.

GRIZLY Hřib pravý sušený 30 g

99.00 
GRIZLY Hřib pravý sušený 30 g Administrativní zařazení: Sušené houby Složení: Hřib pravý 100 % Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PET-MET-PE - obal z více vrstev Vlastnosti a výhody: Sušený hřib pravý je houba s vysokým obsahem selenu a aminokyselin. Od čerstvého hřibu se neliší barvou ani chutí. Kulinářsky se jedná o velmi cennou suroviny, neboť má v gastronomii bohaté využití. Použití: Sušený hřib pravý se používá do omáček, polévek i masových směsí. Skvěle se ale hodí na houbovou omáčku. Před použitím namočte ve studené vodě a poté tepelně opracujte. Hlřib pravý je králem mezi houbami. Jeho využití v kuchyni je pestré, do omáček, směsí nebo polévek.